Noutati
Picturi
Decoratiuni Lemn
Decoratiuni Metalice
Textile
Mic Mobilier
Bijuterii
Diverse
Colectia Shabby
Decoratiuni Craciun

Site-ul www.boutiquedesroses.ro, numit in continuare www.boutiquedesroses.ro, este proprietatea SC BOUTIQUEDESROSES SRL inregistrata in Otopeni

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC BOUTIQUEDESROSES SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

 SC BOUTIQUEDESROSES SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.boutiquedesroses.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei. SC BOUTIQUEDESROSES SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.boutiquedesroses.ro  este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC BOUTIQUEDESROSES SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 

1. Dreptul de autor a SC BOUTIQUEDESROSES SRL  asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.boutiquedesroses.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC BOUTIQUEDESROSES SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC BOUTIQUEDESROSES SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.boutiquedesroses.ro  numai in limitele metionate in prezentul document.

 2. Produsele si serviciile oferite de SC BOUTIQUEDESROSES SRL   pe site-ul www.boutiquedesroses.ro  , politica de preturi

SC BOUTIQUEDESROSES SRL   isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.boutiquedesroses.ro   sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC BOUTIQUEDESROSES SRL   isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stoc sau  in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC BOUTIQUEDESROSES SRL  in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC BOUTIQUEDESROSES SRL  . Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

SC BOUTIQUEDESROSES SRL   nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia SC BOUTIQUEDESROSES SRL   de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt pozate in studio si sunt conforme cu produsele care urmeaza sa fie livrate. Datorita numarului mare de produse  in anumite cazuri produsele prezentate si cele  livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

SC BOUTIQUEDESROSES SRL  si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

 

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.boutiquedesroses.ro    se poate efectua la livrarea produselor prin servicii de curierat rapid (ramburs). SC BOUTIQUEDESROSES SRL    isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin  ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre SC BOUTIQUEDESROSES SRL  la adresa de e-mail office@boutiquedesroses.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC BOUTIQUEDESROSES SRL    .Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Contul bancar in care se efectueaza plata in avans este : RO13RNCB0091134727190001, BCR OTOPENI, ILFOV 


4. Livrarea produselor

 

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul  firmelor de curierat rapid DPD/Pegasus in termen de 2 pana la 4 zile lucratoare pentru comenzile primite de luni pana joi. Excepţie fac produsele disponibile la comandă ( obiecte de mobilier  etc.) pentru care termenul de livrare poate varia.

SC BOUTIQUEDESROSES SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore de la data validarii comenzii. Comenzile de pe magazinul online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarea zi lucratoare in intervalul orar 9– 17.

Costurile de livrare sunt:

GRATUITpentru comenzile a caror valoare depaseste 500  RON. Excepţie fac piesele de mobilier , pentru care limita de 600 de lei pentru gratuitate nu este aplicabilă. Taxele de transport vor fi comunicate în acest caz înainte de plasarea comenzii.

Produsele vor fi livrate  prin curierat rapid contra cost. Tariful coletului livrat prin curier va fi in functie de greutatea coletului.

Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului , dupa confirmarea telefonica prealabila a clientului acesta va fi introdus in baza de date a societatii SC BOUTIQUEDESROSES SRL    si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic www.boutiquedesroses.ro  

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AVB-ului  cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. 

SC BOUTIQUEDESROSES SRL   isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC BOUTIQUEDESROSES SRL  L care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC BOUTIQUEDESROSES SRL   fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC BOUTIQUEDESROSES SRL   de la acest client.

 

5. Garantia produselor

Garantia comerciala este de 30 zile de la data achizitionarii produselor cu obligativitatea de a pastra factura de achizitie  . Drepturile consumatorului sunt respectate in conformitate cu Leg . 449/2003 , OG 21/1992 si cu Leg. 296/2004. Prin garantia acordata nu sunt afectate drepturile consumatorului prevazute de legislatia in vigoare. Expedierea produselor la furnizor se va face pe cheltuiala cumpărătorului. Daca SC BOUTIQUEDESROSES SRL  . nu poate inlocui produsul cu unul conform, va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii.

 6. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor). Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul SC BOUTIQUEDESROSES SRL   sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

SC BOUTIQUEDESROSES SRL   nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs . Adresa de destinatie pentru coletele retur este :

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC BOUTIQUEDESROSES SRL   va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

**Extras din Ord. 130/200. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

 

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.boutiquedesroses.ro 

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.boutiquedesroses.ro    pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC BOUTIQUEDESROSES SRL   isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC BOUTIQUEDESROSES SRL   nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC BOUTIQUEDESROSES SRL   si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul www.boutiquedesroses.ro    este gazduit de serverele unei terte firme. SC BOUTIQUEDESROSES SRL    va putea fi facuta responsabila pentru eve alele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC BOUTIQUEDESROSES SRL   nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.boutiquedesroses.ro   . SC BOUTIQUEDESROSES SRL    nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.boutiquedesroses.ro   . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.boutiquedesroses.ro    este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC BOUTIQUEDESROSES SRL    detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.boutiquedesroses.ro    pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.boutiquedesroses.ro    mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC BOUTIQUEDESROSES SRL    nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

SC BOUTIQUEDESROSES SRL    isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SC BOUTIQUEDESROSES SRL    are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

10. Politica de confidentialitate

SC BOUTIQUEDESROSES SRL    garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC BOUTIQUEDESROSES SRL    pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC BOUTIQUEDESROSES SRL    nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la office@boutiquedesroses.ro sau prin posta la adresa Str. Intrarea Iederei nr.3,  Otopeni

SC BOUTIQUEDESROSES SRL    se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.boutiquedesroses.ro     sunt transmise pe cale electronica, SC BOUTIQUEDESROSES SRL    nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC BOUTIQUEDESROSES SRL    va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SC BOUTIQUEDESROSES SRL    sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SC BOUTIQUEDESROSES SRL    , abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC BOUTIQUEDESROSES SRL    nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

SC BOUTIQUEDESROSES SRL    certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere SC BOUTIQUEDESROSES SRL    sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a cere SC BOUTIQUEDESROSES SRL    sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere SC BOUTIQUEDESROSES SRL    sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  • dreptul de a cere SC BOUTIQUEDESROSES SRL   sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@boutiquedesroses.rosau . SC BOUTIQUEDESROSES SRL    foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

SC BOUTIQUEDESROSES SRL     nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale www.boutiquedesroses.ro    poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.boutiquedesroses.ro    in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.boutiquedesroses.ro    , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC BOUTIQUEDESROSES SRL      a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.boutiquedesroses.ro    , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.boutiquedesroses.ro    si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 11. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.boutiquedesroses.ro     si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.boutiquedesroses.ro    , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.